Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το Epipodos.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους πολιτικής επιστροφών.

• Η αίτηση επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής και να γίνεται αποστολή e-mail στο info@epipodos.gr.

• Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν και είναι κατάλληλα προς πώληση.

• Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που έχει με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

• Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο πάνω.

• Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.

• H επιστροφή και αντικατάσταση ενός μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά με έξοδα του Epipodos.gr, και μόνο εάν επιλεγεί η εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την επιστροφή αυτή. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη κατά την δεύτερη αλλαγή μη ελλατωματικού εμπορεύματος.

• Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής ή και αντικαταβολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.

•Το Epipodos.gr πριν από κάθε αποστολή ελέγχει την ποιότητα και την άψογη κατάσταση των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση όμως αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος η οποία θα πρέπει να δηλωθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής. Η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα του παραλήπτη ή και ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάσταση.

 •Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη (εάν το προϊόν που έχει αγοράσει αρχικά η αξία του ειναι μεγαλύτερη των 49,99€), διαφορετικά η χρέωση είναι 3,00€ για την επιστροφή του προϊόντος και αλλα 3,00€ για την νεα αποστολή.

• Η αντικατάσταση προϊόντος σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρεωθει με έξοδα αποστολής 3,00 €.